O nama

 • 0

  Realizovanih projekata

 • 0

  Zadovoljan klijent

 • 0

  Godina poslovanja

 • 0

  Zaposlenih

Imate razlog

zašto da nas angažujete

U preduzću za izgradnju puteva i autoputeva Sofronijević, možete primetiti pored profesionalnog pristupa radu i našu čvrstu odlučnost usmerenu prema stalnom obnavljanju radne mehanizacije koja upravo postavlja nase preduzece u poziciju vašega dobrog izbora.

Preduzeće Sofronijević doo je 1998.godine osnovano kao zanatska radnja a 2006. godine, prerasta u jednu veoma ozbiljnu firmu koja se vise od jedne decenije bavi delatnošću u oblasti niskogradnji:
-svim vrstama zemljanih radova
-izgradnja ulica i saobraćajnica
-sanacijom klizišta
-rušenje objekata
-priprema materijala u majdanima i kamenolomima
-prevoz rasutih materijala
Veliki uspeh na tom polju odlikuje se kroz konstantno napedovanje u pogledu obima poslovanja, kao i proširenja i investiranja  u novu mehanizaciju i kadar čime se postize izuzetno velika efikasnost odrađivanja poslova na terenu.
Takođe je veliki značaj i prioritet posedovati sve vrste i količine materijala potrebnih za bilo koju vrstu podloge koju je potrebno odraditi, a to se odnosi na sve vrste kamenih agregata. Takvim sistemom ulaganja i poslovanja doveli su do toga da svaki posao bude odrađen u što kraćem roku, na što bolji način, a to puno znači investitoru, i samim tim se postiže obostrano zadovoljstvo.
Ovakav pristup doveo je do veoma uspesno odrađenih i rekonstruisanih ulica, puteva, platoa za velike hale, komplekse hotela, parkinge, benzinske pumpe.
Uspešno poslovanje firme 2013. godine, prepoznaje Privredna Komora Srbije koja nam izdaje EXCELLENT SERTIFIKAT, čime dobijamo mesto na “Beloj” listi firmi Srbije.

Za vreme elementarnih nepogoda 2014. god. koje su pogodile našu Opštinu, odazvali smo se punim kapacitetom svoje mehanizacije i ljudstva. Takodje se i dugi niz godina u nazad širom naše Opštine radilo na rašcišcavanju puteva od velikih snegova.
Zauzeli smo i mesto dobrotvora za Crkvu Brvnaru u Sečoj Reci i ostale crkve našeg kraja, kao i brojne donacije: Domu zdravlja Kosjerić, Turističkoj Organizaciji-Kosjerić, Memorijalnoj trci Svetomir Ðukic-Kosjerić, Kudu “Maksim Marković”-Kosjerić, kao i dugogodišnjim akcijama eko-čišćenja Kosjerića.
O kvalitetu naše firme govore realizovani poslovi. Nekoliko godina unazad konstantna saradnja sa TITAN Cemantarom Kosjerić, takodje dugogodišnja saradnja sa JP Putevi Srbije, Putevima Ivanjice, Carmeuse group Jelen Do, svedoče o uspešnosti ovog srpskog preduzeća. Takodje, medju referentnim poslovima je i saradnja sa „Irkom“ d.o.o. Kosjerić, “Kepo“ d.o.o Kosjerićć, kao i priprema terena za komplekse hotela na Kopaoniku.
Preduzeće „Sofronijević“ je uspelo da stvori jednostavan sistem funkcionisanja koji im pre svega omogućava da pruže njihovim komitentima vrhunsku uslugu. O njihovom kvalitetu govore realizovani poslovi.
Od osnivanja nastojimo da ispunimo želje svih klijenata na obostrano zadovoljstvo.